Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Горан Николовски
Дипл.Маш.Инженер - Инспекциско Лице

Контакт
Адреса:
ул. “Лондонска” бр. 2 локал 22 / канал – ламела В
1000 Скопје (Карпош)
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3072222
Факс: +389 2 3072222
Број на мобилен телефон: +389 70 399 602
http://www.tci-eurocert.mk

Информации: ЕМБС: 6466974
Единствен даночен број: МК 4057009500932
Сметка: 300000002900918
Депонент: Комерцијална банка А.Д. Скопје

 


You are here:   HomeКонтактГоран Николовски
| + -