Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Технички преглед на Транпортери

Среда, 10 Август 2011 11:49 Администратор
Печати PDF


  1. Технички преглед и испитувањa пред ставање во употреба (прв технички преглед)
  2. Периодичен и вонреден технички преглед и испитување

 

  • Технички преглед и испитувањa после значајна промена или настаната несреќа
  • сите видови на транспортери за континуран транспорт на товар
  • сите видови на индустриски транспортери
Последно освежено на Среда, 17 Август 2011 07:17
| + -