Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Технички преглед на Метални конструкции

Среда, 10 Август 2011 11:51 Администратор
Печати PDF

 

  1. Верификација при проектирање, производство и монтажа
  2. Технички преглед и испитување пред пуштање во употреба
  3. Редовни, главни, вонредни и дополнителни прегледи при експлоатација
  4. носечки конструкции
  5. цевководи и цевни системи
  6. резервоари
  7. оџаци
  8. силоси
  9. други производи и полупроизводи од метал
Последно освежено на Среда, 30 Април 2014 10:10
You are here:   HomeПодрачје на инспекцијаТехнички прегледиМетални конструкции
| + -