Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Жичари и ски лифтови

Среда, 10 Август 2011 12:32 Администратор
Печати PDF

 

Жичари и ски лифтови

 

  • Прв, периодичен и вонреден технички преглед и испитување
  • Оцена на сообразност – верификација на единица (модул G)
  • Испитување и надзор (согласно Глава VI од Правилник за пуштање на пазар на жичани постројки наменети за превоз на лица)
Последно освежено на Среда, 30 Април 2014 14:24
You are here:   HomeПодрачје на инспекцијаОцена на сообразностЖичари и ски лифтови
| + -