Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Технички преглед на пренослива опрема под притисок

Среда, 10 Август 2011 11:49 Администратор
Печати PDF


  1. Повторна употреба и периодични инспекции на пренослива опрема под притисок (модул 1):

 

  • Цилиндри, цевки, барабани под притисок, криогени садови, групни цилиндри кои се дефинирани во ADR/RID стандардите

 

  • Резервоари што се демонтираат, резервоари-цистерни, резервоари од вагон цистерни, резервоари од возила и вагони движени со акумулатори, резервоари од возило-резервоар кои се дефинирани во ADR/RID стандардите
Последно освежено на Среда, 30 Април 2014 10:13
You are here:   HomeПодрачје на инспекцијаТехнички прегледиПрен. опрема под притисок
| + -