Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Технички преглед на Сигурносни уреди

Среда, 10 Август 2011 11:45 Администратор
Печати PDF

 

  • Редовни и вонредни прегледи при експлоатација, одржување и рапарација
  • Контрола на функционалност, наседнување и подесеност на сигурносни вентили
  • Контрола на функционалност и верификација на манометри

 

Последно освежено на Петок, 02 Мај 2014 09:40
| + -