Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ТЦИ ЕуроЦерт
Друштво за технички испитувања, сертификација и технички прегледи ТЦИ ЕуроЦерт ДОО Скопје

Контакт
Адреса:
ул. “Лондонска” бр. 2 локал 22 / канал – ламела В
1000 Скопје (Карпош)
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3072222
Факс: +389 2 3072222
Број на мобилен телефон: +389 70 399 601
http://www.tci-eurocert.mk

Информации: ЕМБС: 6466974
Единствен даночен број: МК 4057009500932
Сметка: 300000002900918
Депонент: Комерцијална банка А.Д. Скопје
Емаил: info@tci-eurocert.mk

* ЗАДОЛЖИТЕЛНО оставете го Вашиот телефонски број за да можеме да ве контактираме за подетални информации

 


You are here:   HomeКонтактТЦИ ЕуроЦерт
| + -