Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Oцена на сообразност

Среда, 03 Август 2011 07:30 Администратор
Печати PDF

Оцена на сообразност на Лифтови:

 

  • поединечна верификација на лифтови (модул „G’’)
  • испитување на тип на лифтови (модул „В’’)
  • завршна инспекција на лифтови

 


Оцена на сообразност на  Машини, Опрема и Уреди:

  • сервисни лифтови
  • лифтови за превоз на стоки
  • сите видови платформи, ескалатори и транспортери за луѓе
  • сите видови кранови и дигалки,
  • средства за подигнување помошни уреди и прибор за подигнување, вериги, јажиња
  • индустриски транспортери
  • рударска опрема (багери, одлагачи, претоварни станици,транспортни мостови)

 


 

Последно освежено на Четврток, 04 Август 2011 11:58
You are here:   HomeПодрачје на инспекцијаОцена на сообразност
| + -