Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Повторна оцена на сообразност

Среда, 10 Август 2011 12:26 Администратор
Печати PDF

Повторна оцена на сообразност на пренослива опрема под притисок

  • на сите видови на садови (цилиндри, цевки, барабани под притисок, криогени садови);
  • на сите видови на резервоари (демонтажни резервоари, мобилни резервоари, вагон-цистерни, резервоари од возило-резервоар);


 

Последно освежено на Четврток, 21 Јуни 2012 12:59
| + -