Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Технички преглед на гасоводни системи и инсталации за природен гас

Четврток, 23 Јули 2015 13:38 Администратор
Печати PDF

  1. Верификација, контрола и надзор при изведување и изградба
  2. Технички преглед и испитувањa пред ставање во употреба
  3. Периодични и вонредени технички прегледи и испитувањa

 

  • Системи и инсталации за пренос и дистрибуција на природен гас
  • Приклучоци и внатрешни инсталации за гас

 

Последно освежено на Четврток, 23 Јули 2015 13:43
You are here:   HomeПодрачје на инспекцијаТехнички прегледиСистеми за природен гас
| + -